Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Softbox Litemotiv Indirect Strip 33x175 cm

Elinchrom Softbox Litemotiv Indirect Strip 33x175 cm

Artikelnummer: 1020135
11 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

Softbox Litemotiv Indirect Strip 33x175 cm
Monteringsring till Quadra MK-II till
Skyport USB Speed MK-II
13 929 SEK

Värmetålig och robust softbox
Denna softbox från Elinchrom ger ett mycket jämnt ljus över hela ytan tack vare en omvänd montering av blixten inuti soxftboxen. Den omgjorda reflexduken ger ökad ljusstyrka jämfört med tidigare modeller av Indirect Strip. Den stora diffusorytan i kombination med en grund konstruktion och omvänd placering av ljuskällan inuti softboxen ger en oefterhärmlig ljusbild.

Materialet i Litemotiv Strip tål hög värme, halogenlampor med styrka upp till 650W kan användas i softboxen. Både tyg och mekanisk konstruktion är mycket robust.

Levereras med:

  • Reflexduk EL-26739
  • Yttre diffusorduk EL-26709
  • Inre diffusorduk (monterad i botten) EL-26757
  • Väska EL-33221
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.