Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Softbox Rotalux Indirect Octa 150cm

Elinchrom Softbox Rotalux Indirect Octa 150cm

Artikelnummer: 319132
5 290 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara


Rotalux Indirekt Softbox Octa 150cm, perfekt för mode/porträtt fotografering. I Rotalux Indirekt Softboxar monteras blixten indirekt, "bakvänt", inuti softboxen vilket ger en mycket jämn ljusbild. Utan diffusorduk monterad ger softboxen ett härligt hårt, "krispigt" ljus med snabb övergång mellan högdager och skugga. Med duffusorduk monterad blir ljusbilden "mjuk" med långsam övergång till skugga. Softboxen viks ihop likt ett paraply och transporteras enkelt i den medföljande väskan.

Levereras med:
Diffusor och väska
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.