Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

transparent diffusor till Paraply Deep 105 cm

Elinchrom transparent diffusor till Paraply Deep 105 cm

Artikelnummer: 1033237
499 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Elinchrom transparent diffusor till Paraply Deep 105 cm

Transparent diffusor som monteras på Elinchrom Deep Umbrella vilket gör att paraplyet får en ljuskaraktär liknande en indirekt softbox som enkelt kan vikas upp och fällas ihop.

Fördelar:

  • Tillverkad av värmetålig textil
  • Diffuserar ljuset för en mjuk ljusbild
  • Förvandlar paraplyet till indirekt softbox

Transparent Diffusor på Deep Paraply Silver 105cm

Den transparenta diffusorn i kombination med Deep Silver Paraply ger ett ljusflöde likt en indirekt softbox. Vid fotografering av motiv som skapar en reflektion av ljuskällan kommer paraplyet ge en rund reflektion med en skugga i mitten från blixthuvudet. Tack vare det centralt placerade paraplyfästet i Elinchrom blixten är skuggan i reflektionen symmetriskt placerad.

Transparent Diffusor på Deep Paraply Vit 105cm

Den transparenta diffusorn i kombination med Deep Vit Paraply ger ett ljusflöde likt en indirekt softbox. Den vita insidan av paraplyet ger en mjukare och varmare ton till ljuset jämfört med paraply med silverinsida. Vid fotografering av motiv som skapar en reflektion av ljuskällan kommer paraplyet ge en rund reflektion med en skugga i mitten från blixthuvudet. Tack vare det centralt placerade paraplyfästet i Elinchrom blixten är skuggan i reflektionen symmetriskt placerad.

Transparent Diffusor på Deep Paraply Transparent 105cm

Den transparenta diffusorn i kombination med Deep Transparent Paraply skapar en ljuseffekt likt en stor ljusdome, globe diffuser. Ljusspridningen blir jämn åt alla håll, perfekt för speciella ljuseffekter.

OBS: Enbart diffusor. Paraply beställs separat.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.