Matte Paper Heavyweight A4 167gr 50blad

Epson Matte Paper Heavyweight A4 167gr 50blad

Artikelnummer: 542724
179 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

Matte Paper Heavyweight A4 167gr 50blad
Fotoram A4 svart
Skärmaskin Titanium 32CM
607 SEK
Matte Paper Heavyweight A4 167gr 50blad
Fotoram A4 vit
Functional Form Sax 21cm Svart
487 SEK
Det tjocka, kritvita och matta ytlagret ger en icke-reflekterande yta som gör färgerna levande och extra klara med minimala speglingar. Det här är ett idealiskt papper för foton och andra bilder med en yta som ett traditionellt, matt fotografi.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.