Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Roll media adapter 17" för SC-P800

Epson Roll media adapter 17" för SC-P800

Artikelnummer: 1019863
  • Kompatibel med Epson P800
  • Perfekt för dig som vill skriva ut panorama eller banderoller
  • Maximal utskriftslängd beror på programvara som används
3 290 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Hållare för rullpapper till Epson P800

Används för att kunna köra papper på rulle tillsammans med epson P800. Perfekt för dig som vill skriva ut panorama, banderoller eller vill ha full kontroll över bildförhållandet på din utskrift.

Maximal utskriftslängd beror på programvara som används.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.