Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Storformatsskrivare SC-P800 inkl. rullhållare

Epson Skrivare Surecolor SC-P800 inkl roll adapter

Artikelnummer: 1029650
 • För utskrifter upp till A2-ark eller på rulle med en maxbredd på 17"
 • Rullhållare för Epson P800 ingår
 • Anslut skrivaren till WiFi för att skriva ut helt trådlöst, via telefon, dator eller surfplatta.
 • 2,7" pekskärm för enkel användning
 • Nio bläckpatroner på 80ml vilket gör att de räcker till många utskrifter
10 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

Skrivare Surecolor SC-P800 inkl roll adapter
Matt Professional A4 230gr 100blad
Bläckpatron Ultrachrome HD ljus svart 80 ml
11 468 SEK
Skrivare Surecolor SC-P800 inkl roll adapter
Bläckpatron Ultrachrome HD ljus cyan 80 ml
Maintenance Tank T5820 till 3800/3880/P800
11 388 SEK

Epson SureColor SC-P800 med rullpappershållare

Med Epson SC-P800 kan du skriva ut dina foton i A2-format. Detta är den perfekta skrivare för dig som är professionell fotograf eller konstnär och vill få dina foton i fantastik kvalitet med fina övergångar och ett stort tonomfång. Du får utskrifter som är hållbara, högkvalitativa och anpassade för försäljning, utställning eller portfoliobruk. Du kan även använda skrivaren till utskrifter av ritningar och presentationsmaterial.

Fördelar

 • 9 stycken bläckpatroner
 • Ultrachrome HD-Bläck
 • 80ml patroner
 • Möjlighet att skriva med papper på rulle
 • 2,7" Pekskärm
 • Trådlösa utskrifter

Ultrachrome HD-Bläck

En bläckuppsättning på nio färger som kallas Ultrachrome HD-bläck används i SC-P800. Du får en mycket bred färgskala och djup svärta för att kunna skriva ut foton med en fantastisk färgåtergivning. Färgpatronerna i Epson Surecolor SC-P800 är på 80ml vilket gör att de räcker till många utskrifter. De patroner som medföljer är fyllda med 64ml för att du ska kunna komma igång med din skrivare direkt. Extra bläckpaket till SC-P800 hittar du här.

Pekskärm och trådlösa funktioner

Dessutom är skrivaren utrustad med en 2,7" pekskärm i färg samt att du kan ansluta skrivaren till WiFi för att skriva ut helt trådlöst, via telefon, dator eller surfplatta.

Rullhållare för Epson P800

Används för att kunna köra papper på rulle tillsammans med epson P800. Perfekt för dig som vill skriva ut panorama, banderoller eller vill ha full kontroll över bildförhållandet på din utskrift. Maximal utskriftslängd beror på programvara som används.

Fotopapper

Tänk på att pappret spelar stor roll för utskrift och bildens karaktär, läs mer om fotopapper och vilket du ska välja här. Skrivaren har tre pappersbanor, som ger dig en problemfri pappersmatning även en för Fine-Art utskrift.

Levereras med


Passande patroner

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.