Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Storformatsskrivare SureColor SC-P10000

Epson Storformatsskrivare SureColor SC-P10000

Artikelnummer: 1026846
  • Passar perfekt för fotografier, butiksmaterial och skyltar och framställer fantastiska resultat
  • Epsons färgkalibreringsverktyg låter dig enkelt hantera skrivarens färgåtergivning
  • Skrivaren har en kamerabaserad stabilisator för pappersmatning
  • Kräver specialfrakt, vänligen kontakta kundtjänst för fraktalternativ
83 890 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara

Få hög kvalitet och produktivitet med Surecolor SC-P10000

Surecolor SC-P10000 är en professionell storformatsskrivare utformad för fotolabb, fotografer, tryckerier och andra företag som behöver en skrivare som kan producera olika typer av högkvalitativa utskrifter. Skrivaren passar perfekt för fotografier, butiksmaterial och skyltar och framställer fantastiska resultat, även i lägre kvalitetslägen tack vare sitt PrecisionCore MicroTFP-skrivhuvud.


Skrivaren har en kamerabaserad stabilisator för pappersmatning och ger problemfria utskrifter med problemfritt underhåll. Epsons färgkalibreringsverktyg låter dig enkelt hantera skrivarens färgåtergivning, vilket säkerställer utskriftskvaliteten utan behov av dyra tillbehör och med UltraChrome Pro 10-bläckuppsättning i färg får du en fantastisk färgåtergivning i både svartvitt och färg.

Skrivarinfo

Utskriftsstorlek: A0, A1, A2, A2+, A2++, A3+, A3++, A3, A4, B0, B1, B2, B3, B4
Upplösning: 2400 x 1200 dpi
Antal bläckpatroner: 10st ( Photo Black, Matte Black, Cyan, Light Cyan, Vivid Light Magenta, Yellow, Vivid Magenta, Grey, Light Grey, Dark Grey)
Bläckdroppsstorlek: 3,5 pl

Passande bläckpatroner

 

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.