Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Dual Handle för a2000

Feiyutech Dual Handle för a2000

Artikelnummer: 1036382
2 499 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Dualhandtag för Feiyutech a2000

Dualhandtag för Feiyutech a2000 Single. Handtaget låter dig använda två händer när du hanterar din kamera och gimbal, vilket ger ökad ergonomi som i sin tur underlättar hanteringen vid långa tagningar och med tyngre kamerakonfigurationer.

Notera: Vid köp av a2000 dual ingår extra batteri och laddare, något som inte ingår vid köp av a2000 Single plus Dualhandtag för a2000.

OBS! Kameran på bilden ingår ej!

 

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.