Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Tranquilizer

Flowcine Tranquilizer

Artikelnummer: 1034313
17 790 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Flowcine Tranquilizer

Flowcine Tranquilizer används ihop med Flowcine Black och ersätter den vanliga vibrationsabsorberaren. Tranqulizer använder en polymer för upphängningen vilket reducerar oscillieringen som annars kan uppstå och du kan anpassa dessa baserat på din egen gimbal och kamera för att få rätt motstånd. Ett system med vikter gör att du även kan balansera Tranquiliser ihop med din gimbal för att nå maxial stabilisering från din Flowcine Black.

Fördelar:

  • Liten storlek
  • Stabilisera lättare gimbals
  • Reducerar vibrationer från lägsta möjliga frekvensomfång och maximera motorernas vridmoment utan att skapa oscillering
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.