Fotoalbum Black Line Maxi 500

Focus Fotoalbum Black Line Maxi 500

Artikelnummer: 1019531
  • Svarta kartongblad med pergamyntblad emellan
  • Plats till 500 foton i storlekar upp till 10 x 15 cm
  • Det går att använda albumet till alla bildstorlekar
259 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Bokbundet fotoalbum med extra kraftiga pärmar. Svarta kartongblad med pergamyntblad emellan. Du får plats med 500 foton i storlekar upp till 10 x 15 cm men du kan använda albumet till alla bildstorlekar. Limma in bilderna.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.