Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Ergonomisk kikare med kort närgräns

Focus Kikare Handy 8x42

Artikelnummer: 1016131
  • Fylld med nitrogengas för att vara 100% vattentät
  • Lätt att använda med Soft-Touch tumgrepp
  • Denna kikare ger en ljus och skarp bild

Välj förstoring

1 590 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Ulitmat kikare för utomhusbruk

Focus Handy är den ultimata kompakta kikarserien för naturobservationer. Optik med BaK-4 takkantsprismor och antireflexbehandling ger en ljus och skarp bild även vid gryning- och skymningsljus. Gummiklädseln ger stöttålighet och den kvävgasfyllda konstruktionen är 100% vattentät.

Fördelar

  • Ergonomiska tumgrepp och stora fokushjul
  • Närgräns på endast två meter
  • Hög ljustransmission, skärpa och stryktålighet
  • O-ringstätad och fylld med nitrogengas för att vara 100% Vattentät
  • Gummiklädseln ger kikaren en stötålighet

Ergonomisk kikare med kort närgräns

Focus Handys ergonomiska tumgrepp och stora fokushjul gör kikaren bekväm att använda och med en närgräns på endast 2 meter kan du till och med använda den till att studera fjärilar och andra skygga insekter.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.