Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Kikare Zoom 80-20x50

Focus Kikare Zoom 80-20x50

Artikelnummer: 1025457

Focus Zoom 8x20x50 är med sitt enkla handhavande och, för segmentet, höga ljustranmission en mycket bra instegsmodell för dig som vill ha en kvalitativ kamera utan att det kostar för mycket.

1 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Ej köpbar
Ej köpbar

Robust allroundkikare i med i klassisk design

Focus Zoom 8x20x50 är med sitt enkla handhavande och, för segmentet, höga ljustransmission en mycket bra instegsmodell för dig som vill ha en kvalitativ kikare utan att det kostar för mycket. En lätt och användarvänlig kikare i klassisk design, med imponerande tekniska specifikationer. Dess relativt höga ljustransmissioner, och bra skärpa ger dig allt du behöver för en dag ute i naturen. Kikaren är dessutom utrustad med vridbara ögonmusslor, så att du kan anspassa den helt efter dina egna behov och bekvämlighet. Det robusta höljet gör den ideal för mer krävande fysiska aktiveter som vandringar och jakt. Ett synfält på 45,5-73,5 meter och en närgräns på 8 meter gör den redo att möta de flesta utmaningar du kan tänkas stöta på.

Egenskaper

  • Allround
  • Bra skärpa
  • Hög ljustransmission
  • Enkel zoom

Levereras med

  • Bärrem
  • Väska
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.