Svartvit Film Fomapan 400 120-film 5-pack

Foma Svartvit Film Fomapan 400 120-film 5-pack

Artikelnummer: 322998
349 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Svartvit pankromatisk film med hög känslighet och bra upplösning

Fomapan 400 är en mångsidig film med stort tonomfång och bra teckning. Filmen ger mycket goda resultat även under svåra ljusförhållanden. Eftersom filmen har en stor exponeringslatitud kan filmen över- eller underexponeras med gott resultat.

Fomapan 400 kan framkallas med alla standardframkallare (oavsett fabrikat).

@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.