Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Softbox till Flexible FL600

Fomex Softbox till Flexible FL600

Artikelnummer: 1025475
1 149 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Softbox till Flexible FL600

En 30x30 cm stor softbox som enkelt monteras på Flexible FL600 med hjälp av kraftiga magneter i varje hörn. Insidan har ett reflekterande material som förstärker ljuset. Det tunna frostfiltret som smidigt fästs med kardborre skapar dessutom ett härligt, mjukt ljus.

  • Kompakt
  • Ger ett mjukt och snygg ljus utan läckage
  • Enkel att montera
  • Portabel

Smart och pålitlig konstruktion

Softboxen har konstruerats så att LED-dioderna inte synd eller ger oönskade reflexer i exempelvis ögon vid närbilder. Det uppstår heller inget ljusläckage på sidorna av softboxen vilket är viktigt vid arbete utomhus. Vid användning utan frostfilter kan du begränsa och styra ljuset.

Smidig att ha med

Softboxen går att fälla ihop och förvaras under transport i medföljande tygpåse. Hopfällt och nedpackade väger den endast 395 gram vilket gör att den blir smidig att ha med ut på fält.

Levereras med:

  • Tygväska
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.