Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Aktiv monitorhögtalare 6301NX

Fostex Aktiv monitorhögtalare 6301NX

Artikelnummer: 1019852
2 995 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Fostex aktiva monitorhögtalare 6301-serie har funnits på marknaden sedan 1982. Nu kommer en omdesignad variant med D-klassförstärkare och nytt drivsystem med en auto-stand-by funktion. 6301NX har 1 st balanserad XLR ingång och 1 st obalanserad phono ingång (6,3 mm).

Fördelar:

  • 20 W D-klassförstärkare med högre ut-nivå och lägre strömkonsumtion
  • Auto-stand-by funktion
  • Metallchassi
  • Infällda reglage

 

 

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.