Beautydish kit 80 cm silver

Fotobestway Beautydish kit 80 cm silver

Artikelnummer: 1015261
999 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Ej köpbar
Ej köpbar
Minska spridningsvinkeln och få mjukare ljus
Hopfällbar, portabel beauty-dish Kit med Bowens bajonett och diameter på hela 80 cm. Löstagbart raster som kan användas för att minska spridningsvinkeln och en löstagbar diffusionsduk, som kan användas för att få ännu mjukare ljus. Till skillnad från t.ex softboxar så ger Beauty-dishen naturligt, runda reflexer i pupillerna.

Levereras med:
  • Väska
  • Raster
  • Diffusionsduk
  • Bowens speedring

@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.