Beautydish kit 80 cm silver

Fotobestway Beautydish kit 80 cm silver

Artikelnummer: 1015261
999 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager
Minska spridningsvinkeln och få mjukare ljus
Hopfällbar, portabel beauty-dish Kit med Bowens bajonett och diameter på hela 80 cm. Löstagbart raster som kan användas för att minska spridningsvinkeln och en löstagbar diffusionsduk, som kan användas för att få ännu mjukare ljus. Till skillnad från t.ex softboxar så ger Beauty-dishen naturligt, runda reflexer i pupillerna.

Levereras med:
  • Väska
  • Raster
  • Diffusionsduk
  • Bowens speedring

Följ
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.