Belysningsstativ som når upp till 4,6m

Fotobestway Belysningsstativ FT-4800Z

Artikelnummer: 1006655
  • Utnyttja belysningsstativet, som ett högt "kamerastativ" för t.ex arkitektur- och mäklarbilder m.m.
  • Standardfäste (5/8") och gänga i toppen är vändbar för den lilla- (1/4") eller stora kameraskruven (3/8")
  • Fem luftdämpade sektioner och klarar maximal belastning upp till 5 kg
899 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

Belysningsstativ FT-4800Z
Kulled B0
Studioklämma Svart/Orange Stor 2 st
1 797 SEK1 897 SEK
Belysningsstativ FT-4800Z
Tiltbart paraplyfäste med låsbar blixtsko
Clamp Studioklämma 10 cm
1 137 SEK

Belysningsstativ som når upp till 4,6 meter

FotoBestway FT-4800Z är ett kraftfullt och extra högt belysningsstativ, med en imponerande maxhöjd på 4,6 meter. Tack vare maxhöjden så kan man utnyttja belysningsstativet, som ett högt "kamerastativ" för t.ex arkitektur- och mäklarbilder m.m.

Fördelar

  • Utnyttja belysningsstativet, som ett högt "kamerastativ" för t.ex arkitektur- och mäklarbilder m.m.
  • Standardfäste (5/8") och gänga i toppen är vändbar för den lilla- (1/4") eller stora kameraskruven (3/8")
  • Fem luftdämpade sektioner och understa sektionen har en diameter på hela 4 cm
  • Klarar maximal belastning upp till 5 kg

Separat låsning och luftdämpat stativ

Till skillnad från vanliga belysningsstativ, så har stativet separat låsning för stagen, vilket gör att man kan placera pelaren mot marken/golvet för extra stabilitet. Stativet har även luftdämpning, som gör att både stativet och din utrustning skonas om man glömmer att "hålla emot" när t.ex. stativets höjd ska justeras.

Stadig konstruktion men flera monteringsalternativ

Belysningstativet består av fem luftdämpade sektioner och den understa sektionen har en diameter på hela Ø 4cm! Transportlängden på stativet är cirka 1,2 meter. FotoBestway FT-4800Z har standard blixtfäste (5/8") och gänga i toppen. Fästet är vändbart så att man kan få den lilla- (1/4") eller stora kameraskruven (3/8") för montering av diverse tillbehör. Fästet kan även placeras horisontellt.

Glöm inte tillbehören 

Vill du använda ditt belysningstativ till att exempelvis montera kameran på är det en god idé att även investera i en kulled, för att du ska kunna vinklar den. Det är även viktigt att du tynger ner ditt stativ för att det inte ska välta och då är det passande med sandsäckar som du kan fylla på förhand eller med sand/sten/grus som du hittar på location. Det finns även en passande väska till stativet (ingår ej). Se förslag på rekomenderande tillbehör under fliken passande tillbehör. Observera att all fotografering sker på egen risk. 

Levereras med

  • FotoBestway FT-4800Z

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.