Dagsljuspaket med softboxar

Fotobestway Dagsljuspaket Easy Folding 50x50

Artikelnummer: 1028580
 • Softboxarna har "paraply-konstruktion" och fälls upp nästan lika snabbt som ett vanligt paraply
 • Perfekt belysningspaket för videofilmning eller för porträtt- och produktfotografering
 • 85W-lampa motsvarar ungefär ljuset från cirka 7 st 60 Watts glödlampor
1 790 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

Dagsljuspaket Easy Folding 50x50
Gråkort 30cm m. fodral
Red Whips 12-pack
2 208 SEK
Dagsljuspaket Easy Folding 50x50
Bakgrundspaket för både papper- och tygbakgrunder
Dagsljus spiral 85W E-27 25 cm (5500K)
3 470 SEK

Dagsljuspaket med softboxar

FotoBestway Easy Folding 50x50 är ett prisvärt dagsljuspaket med dubbla belysningsarmaturer med 50x50 softboxar. Softboxarna har "paraply-konstruktion" och fälls upp nästan lika snabbt som ett vanligt paraply. Fördelen med softboxarna är att man får en stor lysande yta och lite mjukare ljus. Perfekt belysningspaket för videofilmning eller för porträtt- och produktfotografering.

 • Portabelt och enkelt
 • Fungerar till både foto och video
 • Låg strömförbrukning
 • Lång livslängd
 • Luftdämpade stativ

Dagsljus

Armaturerna har standard E27-lampsockel och levereras med en dagsljuslampa på 85W per armatur. Ljusmängden från en 85W-lampa motsvarar ungefär ljuset från cirka 7 st 60 Watts glödlampor. Dagsljuslamporna avger minimalt med värme jämfört med traditionella lampor. Dessutom är strömförbrukningen låg, vilket är bra både för din plånbok och miljön. Livslängden på dagsljuslampor är normalt väldigt lång, c:a 8000 timmar.

Enkelt att använda

De luftdämpade belysningsstativen i paketet har bra stabilitet och en max höjd på 1,8 meter. Fästet på stativen har 1/4" gänga. Armaturerna är försedda med tilt-fäste, så att man kan vinkla belysningen. Belysningspaketet levereras i en vadderad transportväska med bärhandtag och axelrem.

Levereras med:

 • 2 st Armaturer med softboxar 50x50cm
 • 2 st Dagsljus-lampor 85W
 • 2 st Luftdämpade belysningsstativ i aluminium
 • 1 st FotoBestway Transportväska (med bärhandtag och axelrem)

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.