Mycket kraftfullt dagsljuspaket med octaboxar

Fotobestway Dagsljuspaket Super Cool

Artikelnummer: 1002861
  • Kraftfullt, 1200 lysrörs-watt som motsvarar ljusstyrkan från cirka 80 st 60 Watts glödlampor
  • Ingår dubbla belysningsarmaturer (med ställbar effekt), stora octaboxar, stativ, dagsljus-lampor och väska
  • Perfekt belysningspaket för videofilmning eller för porträtt- och produktfotografering
6 390 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Fotobestway Super Cool

FotoBestway Super Cool är ett kraftfullt dagsljuspaket på nästan 1200 lysrörs-watt, vilket motsvarar ljusstyrkan från cirka 80 st 60 Watts glödlampor. Perfekt belysningspaket för videofilmning eller för porträtt- och produktfotografering!

Dubbla belysningsarmaturer (med ställbar effekt), stora octoboxar, rejäla stativ, dagsljus-lampor och en väska, som rymmer allt. Tack vare att softboxarna är åtta-kantiga (octoboxar) så får man "runda" reflexer i ögonen när filmar eller fotografera. Man kan naturligtvis även använda softboxarna, utan diffusionsduk, som en stor reflektor för att få maximalt med ljus. Softboxarna har även öppningsbara ventilationshål på sidorna.

Armaturerna har vanliga E27-lampsocklar för 7 st 70W dagsljuslampor, vilket motsvarar ungefär en glödlampa på 2450 Watt i ljusstyrka per armatur. (Totalt cirka 4900W för hela paketet!) På baksidan av armaturen så finns det omkopplare för inställning av effekten. Dagsljus-lamporna avger minimalt med värme jämfört med traditionella lampor. Dessutom är strömförbrukningen låg, vilket är bra både för din plånbok och miljön.

Uppgraderat till 85W

I april 2014 uppgraderas paketet att levereras med 85W-lampor. Tidigare levereranser innehöll 70W-lampor.

Levereras med:

  • 2 st Belysningsarmaturer med 7st E27 socklar.
  • 14st Dagsljus-lampor 85W/230V, (E27).
  • 2 st Octoboxar Ø 1meter.
  • 2 st Belysningsstativ med standard blixtfäste. (Höjd: 0,75- 2,3 meter)
  • 1 st Väska, som rymmer hela paketet. (Cirka 72x30x40 cm)

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.