Ljustält med inbyggd LED-belysning

Fotobestway LED-box 70x70x70 cm

Artikelnummer: 1035758
  • Levereras komplett med fyra bakgrunder: Svart, Vit, Grå och Varm aprikos
  • Jämt och fint ljus, perfekt för att fotografera produktbilder
  • Hopfällbart för smidig förvaring
1 590 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Ljustält med inbyggd LED-lampa

Fotobestway LED-box ett smidigt sätt att få bra produktbilder. Placera produkten inuti kuben och börja plåta. Kuben har integrerad LED-belysning i taket och försilvrade insidor, som ser till att produkten blir jämnt belyst.

Kuben har en storlek på 70x70x70 cm och levereras komplett med fyra bakgrunder (Svart, Vit, Grå och Varm aprikos) , en diffussionsduk 70x70cm och en nätadapter för drivning av den inbyggda belysningen. När kuben viks ihop, så blir den en tunn och smidig väska, som är lätt att ta med sig överallt. Nätadaptern placeras i en utanpåliggande nätficka på väskan.

Öppningen på Fotobestway LED BOX kan anpassas så att även spegelblanka produkter kan fotograferas utan att fotografen syns på bilden. På taket finns en lucka för objektivet, som kan användas om man vill plåta av föremålet rakt från ovan. Bakgrunderna har kardborrefästen för enkel fastsättning i kuben. Tack vare att bakgrunderna är tillverkade av PVC så blir de helt släta.

Levereras med:

  • 1st LED BOX 5400K (Kuben)
  • 1st Nätadapter 230V
  • 4 st Bakgrunder
  • 1 st Diffussionsduk

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.