LightCube ljustält 50x50cm + 4st bakgrunder

Fotobestway LightCube ljustält 50x50cm + 4st bakgrunder

Artikelnummer: 313304
349 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

FotoBestway LightCube
Visico LightCube är en serie uppfällbara diffusionskuber, som ger jämn, skuggfri belysning för fotografering i studio eller on location. Perfekt att användas för produktfotografering (t.ex. glas, porslin, keramik, plast, metall- och polerade ytor medmera.), eftersom man slipper störande reflexer från belysningen eller omgivningen. Tack vare den avtagbara fronten med "objektiv-springa" så kan även spegelblanka föremål fotograferas utan att fotografen syns på bilden.

Diffusionskuben kan ljussättas från sidorna, ovanifrån, bakifrån och även underifrån genom t.ex ett fotobord eller en glasskiva. Om man vill plåta rakt uppifrån, så är det bara att vända kuben så att öppningen pekar uppåt! Det spelar alltså ingen roll vilken sida på kuben som används som botten.

Samtliga bakgrunder är vändbara med en matt- och en blank sida. På insidan av diffusonskuben så finns det kardborrefästen så att man enkelt och snabbt kan fästa upp bakgrunderna.

Diffusionskuben viks ihop på ungefär samma sätt som en Lastolite reflexskärm. Fälls upp och ihop på några sekunder.

Levereras med:
4 bakgrunder i olika färger (svart, blå,röd och vit) med kardborrefästen.
 

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.