Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Paraply XL silver/svart 150 cm

Fotobestway Paraply XL silver/svart 150 cm

Artikelnummer: 1015732
699 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Stort paraply av professionell kvalitet
Detta extra stora paraply i silver har en stor reflektionsyta som gör det möjligt för dig att fotografera helfigur eller till och med ett par personer med bara en enda ljuskälla. Genom att använda XL-paraplyet på kortare avstånd så kan ljuset omslutas så att du slipper skuggor bakom motivet.

Gjord i professionell kvalitet som inte släpper igenom ljus bakåt.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.