Rigg SSK-302

Fotobestway Rigg SSK-302

Artikelnummer: 1035631
699 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Axelrigg SSK-302

Smidig, enkel och stabil axelrigg för filmning med systemkamera. Utrustad med ett kameraplatta (Ej arca-swiss) för snabb montering av kameran. Riggen går att anpassa till många olika kameror och användare då du kan justera kameran i både höjd och sidled samt ändra avståndet och vinkeln för axelstödet. Riggen är också är enkel att plocka isär vid transport.

Levereras med:

  • Axelstativ
  • Två handtag
  • Kameraplatta

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.