Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Softbox Magic Square 40x40 cm

Fotobestway Softbox Magic Square 40x40 cm

Artikelnummer: 1028352
595 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Portabel softbox för speedlightblixtar

Vill du få ännu mjukare ljus till din speedlightblixt än vad en vanlig duffusor ger så är en hopfällbar softbox ett perfekt tillbehör. Den är enkel att fälla upp och ihop och den tar väldigt liten plats när den är hoppfälld. Softboxen levereras med ett universalfäste som gör att den går använda tillsammans med nästan alla externa speedlightblixtar med standardsko.

Softboxen är försedd med dubbla diffusionsdukar som fästs med kardborreband och ger ett väldigt mjukt och jämnt ljus. Softboxen kan även användas som en stor reflektor om du väljer att ta bort diffussionsdukarna. Insidan av softboxen är klädd med högreflekterande "silverbeläggning", vilket koncentrerar ljuset mot diffusionsduken och minimerar ljusläckage.

Det tiltbara universalfästet är konstruerat helt i metall och kan fästas i alla belysninsstativ med 5/8" (16mm) fäste.

Levereras med:

  • 1 st FotoBestway Magic Square Softbox i fodral
  • 1 st Yttre- och 1 st inre diffusionsduk (med kardborrefästen)
  • 1 st Universalfäste med dubbla blixtskor + insexnyckel.
  • 1 st Metall-Tallrik för universalfäste.
  • 1 st Vadderad väska

 

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.