Vadderad transportväska för stativ och paraplyer

Fotobestway Stativväska 16x100 cm

Artikelnummer: 1028453
  • Dubbla säkerhetsremmar och en praktisk dragkedjeöppning
  • Väskan passar för exempelvis tre belysningsstativ eller paraplyer
  • Snabb åtkomst och inbyggd avdelare för att undvika skav och skador
299 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

Stativväska 16x100 cm
Red Whips 12-pack
Spännband 30 cm
437 SEK

Vadderad transportväska för stativ

Stativväskan har dubbla säkerhetsremmar och en praktisk dragkedjeöppning som gör den enkel att bära samtidigt som du får snabb åtkomst både från gaveln och långsidan. Väskan passar för exempelvis 3 st Scandinavian Photo Belysningsstativ eller liknande stativ, men rymmer även paraplyer och liknande.

Kapacitet:

3 st belysningsstativ med transportlängd på upp till 99 cm

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.