Studioväska 300 vadderad med hjul

Fotobestway Studioväska 300 vadderad med hjul

Artikelnummer: 1012650
1 390 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Ej köpbar
Ej köpbar
Stabil, vadderad transportväska från FotoBestway

Denna väska är anpassad för större kameratillbehör, t.ex. studioblixtar och belysningsstativ. Väskan är mycket välbyggd men den håller ändå en mycket lätt vikt. FB Studioväska är utrustad med högkvalitativa "inlines"-hjul och en mycket stabilt draghandtag.

Väskan har tre flyttbara mellanväggar och ett flyttbart våningsplan. Detta gör att det är mycket lätt att anpassa väskan till dina egna behov. Väskans innermått är 85 x 26 x 26 cm.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.