-33%

Superb-Clamp klämfäste inkl 16mm adapter

Fotobestway Superb-Clamp klämfäste inkl 16mm adapter

Artikelnummer: 1039760
199 SEK299 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Fotobestway SuperB Clamp/blixtfäst inklusive 16mm adapter

Detta är tillbehöret som du kan fästa din studioblixt, LED-belysning, reflexskärm eller andra tillbehör i. SuperB Clamp har kraftiga käftar som du enkelt skruvar fast i exempelvis bord, bänkar, stolpar, rör, belysnings-, kamerastativ eller autopoles. Med den vändbara adaptern kan du använda antingen 1/4" eller 3/8" skruv efter dina behov.

Fördelar

  • Går att fästa på det mesta ex. bord, stolpar, autopoles, stativ osv.
  • 16mm-adapter medföljer

Unviersellt fäste

SuperB Clamp med sina käftar som öppnar sig lite över 6 cm kan de klämmas fast på det mesta. Det går att förlänga SuperB Clamp genom att införskaffa en förlängningsarm (ingår ej) om du vill exempelvis få ut en studioblixt längre ut från fästet för att en enkelt kunna vrida på den.

Levereras med

  • Fotobestway SuperB Clamp
  • 16mm adapter
@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.