Fotokurser & fotoevent Malmö

Att gå en kurs eller delta på ett event hos oss på Scandinavian Photo är ett perfekt sätt att bredda din kunskap, få ny inspiration och träffa andra fotografer. I vår butik på Östra Förstadsgatan i Malmö kan du delta på grundkurser inom fotografering och video, avancerade specialkurser och workshops, seminarier samt inspirerande föreläsningar. 

Välkommen att utvecklas och inspireras med oss!

Besöksadress:
Östra Förstadsgatan 44
212 12 Malmö Sverige
Läs mer om butiken!

Allmänna villkor för kurs och event

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.