Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Batterigrepp VG-XT1 till X-T1

Fujifilm Batterigrepp VG-XT1 till X-T1

Artikelnummer: 1009855
2 699 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Mer grepp och mer kontroll
Vädertätat batterigrepp som ger dig möjlighet att få plats med ett extra batteri till din Fuji X-T1 och som ger dig ett bättre grepp när du håller kameran vertikalt.

Greppet är försett med en avtryckare, två komandorattar, AE-L knapp, AF-L knapp och Focus assistknapp för att du smidigt och bekvämt ska komma åt de inställningar du kan tänkas behöva göra på greppet. På greppets undersida finns även stativgänga så att du kan ha kameran på stativ även med greppet på.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.