Instax Mini 9 Flamingo Pink

Fujifilm Instax Mini 9 Flamingo Pink

Artikelnummer: 1034836
  • Få ut dina bilder direkt
  • Passar perfekt till bröllop och fest
  • Finns i flera färger

Välj färg

689 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Rolig direktfilmskamera från Fujifilm!

Instax mini 9 är en direktfilmskamera från Fujifilm. Kameran använder Fuji Instax Mini film och framkallar din bild med en gång!

Fördelar:

  • Direktframkallning
  • Seflie-Spegel
  • Closeup-lins
  • Hi-key läge

Direktframkallning

En direktfilmskamera framkallar bilden direkt när du har har tagit den, precis som en gammal polaroidkamera. Kameran passar utmärkt till fester och händelser medvänner och är väldigt populär under bröllop då minnena från den speciella dagen framkallas med en gång.
Färdiga lägen

Selfie-spegel

Instax mini 9 har en liten spegel på framsidan av kameran som hjälper dig att få ordning på dina selfie-bidler! Nu ser du att du hamnar på bild och slipper halva ansikten på dina bilder

Closeup-lins

Med en Closeup lins framför kameran kan du ta bilder med extra bra närgräns, ner till 35cm. Perfekt för maten. blommor, husdjur och andra detaljer du vill komma nära.

Hi-key läge

Nytt för Instax Mini 9 är high-key läget som ger en skön känsla med en lite överexponerad bild, perfekt för dom där härliga sommarbilderna.

Färdiga lägen

På ratten vid objektivet kan du växla mellan olika färdiga lägen för olika situationer för att ge kameran en indikation om vilken typ av miljö som gäller, för att få en så bra exponering som möjligt.

Levereras med:

  • Instax mini 9
  • Kamerarem
  • 2x AA-batteri (batteritid ca 100 bilder)

Notera! Instax mini 9 levereras utan film, denna finner du under "Passande tillbehör".

 

@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.