Instax SHARE SP-2 EX D silver Smartphone printer

Fujifilm Instax SHARE SP-2 EX D silver Smartphone printer

Artikelnummer: 1027958
  • Trådlös och batteridriven skrivare i litet format
  • Kompatibel med både iPhone och Android
  • Smidig app för utskrift och redigering
1 590 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Ej köpbar
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Ej köpbar

Instax Sp-2 EX D Smartphone printer

Den perfekta kompakta reseskrivaren för utskrivna minnen. Trådlös och batteridriven. Skriv ut Kollage, Split-image eller med olika filter för maxad kreativitet. Instax Sp-2 skriver ut på endast 10 sekunder i upplösningen 800x600 och 320DPI.

Variation med templates

Mjukvaran gör det nu möjligt att skriva ut olika templates såsom Split-image som delar upp en bild på två utskrifter och Collage som kan lägga in upp 4 olika bilder på samma utskrift. "Real Time" skriver ut datum, plats, väder och temperatur. Det går bara att skriva ut denna bilden en gång så den blir helt unik!

Justeringar och filter

Bilderna går att justera direkt i appen så du får rätt känsla i utskrifterna. Kontrast, ljushet, mättnad ändrar du lätt innan du skriver ut. Sepia och Svartvitt finns som färdiga filter för dina utskrifter. Fujifilm Intelligence Filter rättar till för mörka eller ljusta bilder åt dig med en knapptryckning.

Kopiera mera

Använd Reprint-knappen för att snabbt göra kopior till alla som önskar få en kopia. Instax Sp-2 EX D är kompatibel med både iPhone och Android. Levereras inte med film.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.