Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Pro 400 H 120 5-pack

Fujifilm Pro 400 H 120 5-pack

Artikelnummer: 1014050
469 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager
Negativ färgfilm av professionell kvalitet
Få professionell kvalitet, finkorniga, negativ färgfilm och Fujifilms fyrfärgslager. Filmen passar utmärkt för fotografering av bröllop, porträtt och modefotografering där rätt återgivning av motivet är viktigt. Du kommer att få perfekta hudtoner och mjuka övergångar från högdagrar till skuggorna, mycket trogen färgåtergivning, tredimensionellt utseende och mycket mer.
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.