Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Flexkit MS-11 zoom/focus

Fujinon Flexkit MS-11 zoom/focus

Artikelnummer: 309838
27 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Zoom- och fokuskit för ENG-/EFP-objektiv

MS-11 från Fujinon är ett flexibelt zoom- och fokuskit anpassat för ENG/EFP-objektiv, som ger dig full kontroll över dina inspelningssituationer. Detta kit lämpar sig för en rad olika applikationer, som studiomiljöer, live-event och sportevenemang.

Lådan innehåller:

  • 1 CFH-11 Manuellt fokushandtag/grepp
  • 1 ERD-20A-A02 eller ERD-T22 Zoom servo-handtag/grepp
  • 1 FMM-6B Manuell fokusmodul
  • 1 CFC-990 Flexibel kabel
  • 2 MCA-7 monteringsklämmor

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.