Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

G-Drive Mobile Pro SSD Thunderbolt 3 1TB

G-Technology G-Drive Mobile Pro SSD Thunderbolt 3 1TB

Artikelnummer: 1044008
  • Överföringar upp till 2800 MB/s
  • Durable, shock-resistent design med 3-meters droppskydd
  • Thunderbolt 3-anslutning
5 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

G-Drive Mobile Pro SSD Thunderbolt 3 1TB

Med lagring som körs vid 2800MB / s ger G-DRIVE mobil Pro SSD dig möjlighet att redigera 8K-videor med flera bilder vid full bildhastighet, göra snabbt VR-projekt och uppleva allt i i full upplösning. Hårddisken är konstruerad i en hållbar, stötsäker konstruktion med tåliga komponenter för att hålla för dina resor. En Thunderbolt 3-port ger dig maximal hastighet medan en aluminiumkärna hjälper till att förhindra överhettning för att upprätthålla en konsekvent hög prestanda.

Fördelar

  • Överföringar upp till 2800 MB/s
  • Durable, shock-resistent design med 3-meters droppskydd
  • Thunderbolt 3-anslutning
  • Kall, aluminiumkärna för hållbar prestanda

Levereras med

  • G-Drive Mobile Pro SSD Thunderbolt 3 1TB

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.