Filter Frost helvit diffusion 10-80, ark 50x60cm

Gam Filter Frost helvit diffusion 10-80, ark 50x60cm

Artikelnummer: 305351
239 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager
GamFusion är en unik och noggrant genomtänkt serie diffusionsmaterial.

När strålkastaren väl har valts med tanke på intensitet, ljusbild, storlek etc. blir det kanske aktuellt att förändra ljusbilden något. Det blir kanske nödvändigt att mjuka upp kanterna något, sprida strålen, diffusera ljusbilden eller reducera intensiteten.

Vanligt är att man behöver minimera eller helt ta bort skuggor för att undvika att ett ansikte blir alltför skarpt belyst.

Med GamFusion är det lätt att avgöra vilket diffusionsmaterial som skall användas till vad tack vare att serien är stegvis uppbyggd på ett logiskt sätt.

GamFusion serien börjar med ett filter, 10-10, som är i det närmast helt genomskinligt, det kan exempelvis användas till att "jämna ut" en ojämn profilstrålkastare utan att påverka den skarpa kanten. Varje steg är sedan vartefter kraftigare och kraftigare diffuserat. Det sista filtret, 10-90, är så tätt att det reducerar strålens intensitet med 85% vilket gör det till ett utmärkt filter för exempelvis ljuslådor där kameran eller eventuellt publiken riskerar att titta rakt in i ljuskällan.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.