Stativfäste till VIRB 360/X/XE

Garmin Stativfäste till VIRB 360/X/XE

Artikelnummer: 1035300
99 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Stativfäste till VIRB 360/X/XE

Lås VIRB 360, X eller XE i rätt position med det här standardstativfästet (1/4-20-gängning). När du har fäst kameran kan du sätta fast den i ett valfritt standardstativ (medföljer inte) så att du kan börja filma. Det här fästet är perfekt för filmning stillastående, intervallbildtagning med mera.

Kompatibel med:

  • VIRB® 360
  • VIRB® Ultra 30
  • VIRB® X
  • VIRB® XE

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.