Strömförsörjt fordonsfäste till VIRB 360

Garmin Strömförsörjt fordonsfäste till VIRB 360

Artikelnummer: 1035294
849 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Strömförsörjt fordonsfäste till VIRB 360

Anslut VIRB 360® till ett valfritt standardstativ (säljs separat) eller actionfäste medan du kör skoter, terrängfordon, motorcykel eller annat. Det strömförsörjda fästet levereras med en 2 meter lång blanktrådskabel för direktanslutning till en DC-strömkälla.

Kompatibel med:

  • VIBR 360

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.