Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Aktiv monitorhögtalare 8010A vit

Genelec Aktiv monitorhögtalare 8010A vit

Artikelnummer: 1020350

Välj variant

2 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Kompakt & portabel, 2-vägs aktiv närfältsmonitor

Detta är den minsta men också kanske en av de mest imponerande små aktiva högtalare idag. Trots sin ringa storlek levererar 8010A ett fylligt ljud och kan spela hela 96dB. Perfekt för dig som behöver ett pålitligt system även när du är på resande fot eller sitter i en mindre inspelnings- eller mixningsmiljö. 8010A är också en perfekt partner till nya Genelec 7040A subwoofer som också är gjord för miljöer där utrymmen är begränsade men hög prestanda är ett krav.

Iso-Pod fot

Medföljer gör också Iso-Pod™ foten som isolerar högtalaren ifrån underlaget och minimerar vibrationer. Vidare gör Iso-Pod™ foten det möjligt att vinkla högtalaren så att önskvärd riktning mot lyssnaren kan preciseras. Ett enkelt väggfäste ingår. Väska 6010-424 finns som tillbehör.

Genelec

Varje element i Genelec-högtalarna har en egen anpassad förstärkare och ett noggrant konstruerat elektroniskt delningsfilter. Genelec är självfallet det naturliga valet för kritisk lyssning även i hemmiljö – mycket tack vare många väsentliga innovationer. Genelecs egenutvecklade Directivity Control Waveguide (DCW) möjliggör bred och jämn spridning med en exakt ljudbild I verkliga rum. Room Response Controlsystemet optimerar högtalarens frekvensgång och anpassar den till ditt lyssningsrum. Genelec-högtalarna, som är utvecklade och tillverkade i Finland, kännetecknas av enastående driftsäkerhet och superb byggkvalitet.

Room Response Controls

Alla högtalare i 8000-serien är utrustade med omfattande akustiska kalibreringsfunktioner som låter användaren justera varje enskild högtalare och subbas för optimalt resultat i lyssningsrummet. 

Klarar långa arbetspass

Genelecs professionella arv syns i de material som kabinetten är tillverkade av: formgjuten aluminium och stål. Hållbart, gediget och miljövänligt. Tack vare den integrerade formgivningen, där högtalare och förstärkare är designade som en optimerad enhet, erbjuder Genelecs högtalare och subbasar överlägsen ljudkvalitet, högre ljudtryck samt bättre driftsäkerhet än konventionella passiva högtalare i samma storleksklass.

Levereras med

  • 8010A högtalare
  • Strömkabel
  • Användarmanual

Säljes styckvis.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.