Aktiv monitorhögtalare 8020D mörkgrå

Genelec Aktiv monitorhögtalare 8020D mörkgrå

Artikelnummer: 1043207
  • Klarar långa arbetspass
  • Högtalaren har en egen anpassad förstärkare
  • Utrustad med omfattande akustiska kalibreringsfunktioner
4 950 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Aktiv monitorhögtalare 8020D mörkgrå

Genelec 8020D är liten i mått, men stor i ambition. 8020D, som introducerades 2017, levererar till och med 4 dB högre SPL och har lägre energiförbrukning än tidigare modeller av 8020. Designad för att passa det bredaste möjliga utbudet av lyssningsmiljöer, 8020D trivs när rymden är högst och dra nytta av innovationen av 8000-serien för en oöverträffad närvaroupplevelse.

Fördelar

  • Utrustad med omfattande akustiska kalibreringsfunktioner
  • Klarar långa arbetspass
  • Högtalaren har en egen anpassad förstärkare

Levereras med 

  • Genelec aktiv monitorhögtalare 8020D mörkgrå

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.