Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Mini Jib whole set

Genus Mini Jib whole set

Artikelnummer: 1010775
4 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Revolutionerande jib, som är så lätt och kompakt, att du kan ta med den till platser som du tidigare bara drömt om. Jibben är i ungefär samma storlek (eller till och med mindre) som ett vanligt stativ, vilket gör att den är en perfekt kompanjon under äventyr och filminspelningar.Levereras med
1st Genus Mini Jib Arm, 1st väska, 1st rem, 2st lock jaw collars och 3st 1/4 kameraskruvar.
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.