Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Diaram A 6X6 20 St 2601

Gepe Diaram A 6X6 20 St 2601

Artikelnummer: 56018
799 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Diaram i mellanformat 60x60 med ett Anti-Newton-glas och ett planglas. Glaset ger ett skydd mot damm, fingeravtryck, repor och ventilationssystemet gör att bilderna kan andas. Metallmasken ger bilden skarpa kanter.

Fördelar med glasramar
Diabilden skyddas mot damm, fingeravtryck, luftföroreningar och repor.
Diabilden hålls på plats med metallmaskens fixeringsslitsar
Under projektion håller sig diabilden plan och man får en optimal
skärpa över hela bildytan

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.