Professionellt enbensstativ i kolfiber

Gitzo Enbensstativ Exact GM4562 Serie 4 Kolfiber 6-delat

Artikelnummer: 1031743
  • Gitzos Carbon eXact ger dig ett stativ med minimal vikt
  • Maxhöjd på 154 cm och väger endast 670 gram
  • Gitzos G-lock är en skruvlåsning som låser upp när du behöver och låser hårt när det ska.
3 690 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara

Professionellt enbensstativ i kolfiber med 6 sektioner

Ett enbensstativ används ofta ihop med tyngre objektiv för att snabbt kunna vara redo att ta actionbilder, utan att du för den skull ska behöva hålla upp objektiv och kamera med muskelkraft. Gitzo GM4562 Serie 4 är ett lätt och kompakt enbensstativ utvecklat med högsta pålitlighet och prestanda i fokus.

Fördelar:

  • Kolfiber
  • 6 sektioner
  • G-lock
  • Både 1/4" och 3/8" skruv
  • Roterande gummifot

Kolfiber

Gitzos Carbon eXact ger dig ett stativ med minimal vikt utan att göra avkall på hållfastheten. Kolfiber absorberar vibrationer bättre än aluminium och är smidigare att hantera.

6 sektioner

Med 6 sektioner så blir stativet väldigt kompakt i transportläge, endast 44cm. Samtidigt har du en maxhöjd på 154 cm.

G-lock

Gitzos G-lock är en skruvlåsning som låser upp när du behöver och låser hårt när det ska. Designen gör att det räcker att vrida låsen ca en kvarts varv för att låsa och låsa upp.

Både 1/4" och 3/8" skruv

Stativet kan monteras direkt på kameror och objektiv med både 1/4” och 3/8” gängor. Om du vill använda ett tilthuvud för att snabbare kunna lossa kameran så går det att montera på 3/8” gängan.

Roterande gummifot

Den roterande och vinklingsbara gummifoten ger dig frihet att röra dig samtidigt som enbensstativet står stadigt utan att glida runt på marken.

 

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.