Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Välbalanserat och mångsidigt stativhuvud

Gitzo Kulled Center GH1382QD Serie 1

Artikelnummer: 1021242
  • Klarar vikt upp till 14 kg
  • Väger endast 500g
  • Arca Swiss-kompatibel platta
3 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Kulleden från Gitzo är ett mycket välbalanserat och mångsidigt stativhuvud som ger precison i varje rörelse. Kulleden är avsedd för serie 0 och 1 Mountaineer-stativ, men passar också mellan de invikta benen på serie 2 Traveler-stativen.

Levereras med Arca Swiss-kompatibel platta (GS5370SD), men är också kompatibel med alla Gitzo D-plattor samt de flesta Arca Swiss-plattor från andra märken.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.