Kulled Center GH3382QD Serie 3

Gitzo Kulled Center GH3382QD Serie 3

Artikelnummer: 1021243
  • Perfekt för Mountaineer (serie 2 & 3) och Systematic stativ.
  • Låg vikt på 770 gram trots hög maximal belastning på 18 kilo
  • Levereras med Arca-Swiss kompatibel platta
4 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

GITZO Kulled GH3382QD

Liksom alla andra Gitzo Center-kulleder, är GH3382QD ett perfekt balanserat och mångsidigt stativhuvud , konstruerat för att säkerställa ultimat mjuka och precisa rörelser och säker låsning.

Fördelar:

  • Idealisk för Mountaineer (serie 2 & 3) och Systematic stativ
  • Oberoende pan-lås och friktionskontroll
  • Precis friktionskontroll för bekväma justeringar
  • Arca-Swiss kompatibelt fäste

Gitzo GH3382QD Serie 3 Center-kulled är Gitzos större professionella kulled. Det är idealiskt för Serie 2 och 3 Gitzo Mountaineer stativ och fungerar perfekt med de flesta andra Gitzo Serie 2 stativ. Med en vikt av 770 gram, klarar denna kulled säkert imponerande 18 kg belastning. GH3382QD har en större kula och snabbkopplingsadapter jämfört med de mindre versionerna. Det garanterar stark, komfortabel användning med tyngre utrustning. Det är rikt på funktioner, bland annat en ratt för friktionskontroll placerad inne i vredet för kullåsningen för exakta justeringar. Detta huvud har ett 360° oberoende panoreringslås och tillhandahåller en kompromisslös smidig kula eftersom det är konstruerat med högkvalitativa, motståndskraftiga stål- och aluminiumkomponenter. Den medföljande kameraplattan hålls låst med en skruv-ratt och ett vattenpass hjälper fotografen att hålla en jämn horisont.

Det levereras med en Arca-Swiss kompatibel platta (GS5370D), men är också kompatibelt med alla Gitzos D profilplattor och passar de flesta Arca-Swiss plattor från andra märken.

Levereras med:
Kulled GH3382QD
Kameraplatta GS5370D

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.