Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Lätt stativväska till ditt Travelerstativ

Gitzo Stativväska Traveler GC2202T

Artikelnummer: 1022631
  • Motståndskraftigt rip-stop tyg
  • Justerbara remmar möjliggör ett brett utbud av justeringar
  • Portabel stativväska med elegant design
899 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Gitzo GC2202T Serie 2 Traveler stativväska

Uppskattad av fotografer som alltid är på språng och gillar att resa lätt. Denna väska är lätt, och perfekt för att bära ditt Traveler stativ. Dess justerbara remmar möjliggör ett brett utbud av skräddarsydda justeringar, från dess handtag till axelrem, och har ett speciellt system för att rulla upp och säkra överflödiga remmar. Denna mycket portabla stativväska har ett elegant och mycket resistent rip-stop tyg, kombinerat med skyddande och elastisk neopren.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.