Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Videohuvud G2380 serie 2

Gitzo Videohuvud G2380 serie 2

Artikelnummer: 301328
3 690 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Gitzo G2380
G2380 huvudet är specialdesignat för lättvikts och kompaktkameror vilka används av avancerade entusiaster och proffs. Specifika funktioner gör huvudet till ett ideal för fotografer och fågelskådare som använder långdistans linser. Separata pan och tilt lås är placerade på samma sida för ergonomisk, snabb och precis interagering. Pan och tilt låsningsfunktionen är baserad på en unik teknik vilken eliminerar oväntade rörelser vid låsningsmomentet.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.