Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Arm Brace / Armstöd

Glidecam Arm Brace / Armstöd

Artikelnummer: 552207
2 790 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Perfekt för den som vill köra längre tagningar med sin Glidecam 2/4000 utan att behöva köpa Smooth Shooter. Armstödet har en metallskena som med ett rör går upp i handtaget och därmed flyttar belastningen från handleden till överarmen. Hjälper faktiskt mer än man tror och är nästan ett krav om man vill köra längre tagningar än 4-5 minuter med en tyngre kamera ex. en Sony Z1 eller Canon XL1/2/H1.
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.