Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Devin Graham Signature Series

Glidecam Devin Graham Signature Series

Artikelnummer: 1020610
11 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Med kamerastabilisatorn Devin Graham Signature Series skapar du mjuka och professionella filmer, även när du springer i trappor. Den är handhållen så du behöver inte längre filma med ett stativ eller en Dolly.

Camera Balance Platform
Denna balansplatta har ett snabbfäste och en dovetail kameraplatta som gör det möjligt för dig att snabbt fästa eller lossa din kamera

Central Post
Mittpelaren är av teleskoptyp och har 1" i diameter.

Positionable gimbal
3-axlad gimbal med flera justerbara axelkonvergenskontroller. Detta gör det möjligt för alla tre axlar att korsar.

Dynamic Base Platform
Justera enkelt systemets dynamiska balans. Du kan montera en monitor i monteringshålet på 1/4".

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.