Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Motvikt 1-pack till HD1000

Glidecam Motvikt 1-pack till HD1000

Artikelnummer: 1027488
249 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Motvikt till Glidecam HD1000

Med en motvikt kan du se till så att du har rätt vikt på din Glidecam HD1000. Motvikter kan användas individuellt eller flera på samma gång. Varje motvikt väger 81 gram och kan balanser en kamera med en vikt upp till 1,36 kg. Motvikten har ett 1/4" monteringsfäste.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.