Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Barndoor kit till AD200

Godox Barndoor kit till AD200

Artikelnummer: 1039636
349 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Barndoor kit till AD200

Skärmklaffar anpassade för Godox AD200. Dessa används för att styra och kontrollera ljuspridningen från blixte genom att vinkla klaffarna tills ljuset faller som du vill. Klaffkittet går även att använda till kreativa ljussättningar med hjälp av de medföljande färgfiltren.

Fördelar

  • Styr och begränsarljuset
  • Färgfilter medföljer

Levereras med

  • Barndoor kit till AD200
  • Färgfilter (gul, röd, blå och grönt) 

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.